Vi utvikler og drifter

HePe har utviklet utallige online applikasjoner og backbone systemer. Vi drifter i dag nettsteder, backend systemer og applikasjoner for utdanningsinstitusjoner, bilforhandlere, utesteder, reiselivsaktører og sørger for at festivaler og andre arrangementer når ut til sitt publikum.

Her kan du se et lite utvalg av nettstedene vi har jobbet med tidligere

Senja Hotell

Senja Hotell er et lite lokaleid hotell midt i Finnsnes sentrum, inngangen til eventyrøy Senja.
www.senjahotell.no

AFPT Convention

AFPT har et mål om å skape en arena for læring og undervisning for alle som er interessert i trening, helse og ernæring. Ved å samle de beste i bransjen ønsker de å gi deg muligheten til å ta dine kunnskaper til neste nivå.
convention.afpt.no

Sølvbanken

Har du gull eller sølv du ikke trenger? Hos Sølvbanken kan du få penger. De kjøper alt av gull og sølv og de garanterer best pris på nett.
www.solvbanken.no

L5

L5 serverer deg online kurs som først og fremst er myntet på profesjonelle eller studenter innenfor terapifag, trening og helse. Hepe har nettopp levert nytt design og nye mobilvennlig sider til dem.
www.l5.no

Akademiet For Personlig Trening

AFPT ble startet med visjonen om å gjøre en forskjell i menneskers liv. Helt siden oppstarten i 2005 har AFPT's fokus vært å forbedre og utvikle deres utdannelser for å gi studentene de beste verktøyene for å oppnå sine målsetninger. HePe har levert systemene de trenger.
www.afpt.no

DataProdukt

Etablert 06.Oktober 1976 med en historie uten fisjonering eller fusjonering er DataProdukt AS mest sannsynlig en av landets eldste IT bedrifter. De har alltid levd etter filosofien med kvalitet, stabilitet og trygghet.
www.dataprodukt.no

Bakkehaug Bil

Bilforhandler i Midt-Troms! Hjelper deg med alt som omhandler din bil, og vil alltid strekke seg til det ytterste for at du som kunde skal være fornøyd. Besøk Bakkehaug Bil og finn din bil.
www.bakkehaugbil.no

Sunn & Frisk

En fantastisk tjeneste som hjelper deg med å finne Personlig Trener til deg i ditt område og deretter etablere kontakt mellom dere. Går du med planer om å hyre inn en personlig trener? Da bør du besøke Sunn & Frisk
www.sunnogfrisk.no

Basecamp Senja

Basecamp Senja gir deg muligheten til å oppleve Senja - spektakulær natur, spennende historie og besøke kulturminner i fjorden eller på fjellet. Å dele lokalkunnskapen om historien, kulturminner, og legge til rette for gode opplevelser er viktig.
www.basecampsenja.no

Finnsnes i Fest

Folkefest for alle aldersgrupper. Har som mål å ha et program for enhver smak. Musikk, teater, kunst og aktiviteter fra morgen til kveld har skapt en festival som absolutt kan kalles en folkefest i Troms i ordets rette forstand.
www.fif.no

Jeg ønsker et tilbud

Supert! For vi er alltid på utkikk etter nye spennende prosjekter å jobbe med.
Fortell oss litt om ditt oppdrag

Content © 2013 HePe (Org.nr: 999 999 999). All Rights Reserved.

App design and development by HePe