Anyone with a link can now view this file.

Viktig informasjon for de av dere som enda ikke har flyttet e-post løsningen!

Vi faser ut nåværende e-postservere.
NB! Merk at dette gjelder kun e-post løsningen med oss i Heim & Pedersen. Har ingen sammenheng med deres hjemmeside eller DataProdukt (FleXi Bilsystem).

Vi har over de seneste par årene sakte men sikkert faset e-post løsninger over til solide- og fremtidsrettede Microsoft 365 Exchange.

IT utviklingen går i et enormt tempo, og ettersom sikkerheten i det lokale IT miljøet i en bedrift er sterkt knyttet til e-post med trusler som virus og stadig økende Spam/Søppel e-poster er dette er sentralt og viktig område. I tillegg bruker mange av dere en del programvare som sender e-post med tvungen TLS kryptering som vår programvare ikke støtter. Vi legger derfor ned våre egne e-postservere og anbefaler løsningen som vi mener er sterk, robust og fremtidsrettet med mange glimrende tjenester med i pakkeløsningen. Med en av verdens største firmaer i Microsoft kan man være trygg på sitt valg.

Prosessen går nå mot slutten, og vi vil nå i løpet kort tid legge ned dagens e-postservere hos oss i Heim & Pedersen og flytte de få av dere kunder som gjenstår på vår e-postløsning over på Microsoft 365 exchange servere om dere ønsker det. Eventuelt så kan vi hjelpe til med å finne en annen løsning som passer bedre. Dere står også selvsagt fritt til å selv finne en ny løsning om dere ønsker det. Men vi er her for å hjelpe om dere ikke ønsker å gjøre jobben selv. Vi har gjort grunnarbeidet og forberedt slik at overgangen skal være enkel og smertefri for dere. Dette uten ekstra kostnad for dere.

SÅ TA KONTAKT RASKT NÅ OM DERE ØNSKER HJELP.

GAMMEL LØSNING LEGGES NED 20. AUGUST.

Microsoft 365 Exchange

Vi anbefaler stort sett de 2 pakkene du finner under. Legg merke til at Business Standard kommer med skrivebords apper, så det abonnementet kan erstatte en eventuell Microsoft Office lisens. Basic pakken inneholder bare online versjonene av officeproduktene. Men disse er igjen nesten fullgode erstatninger.

Om dere ønsker å bytte til Microsoft 365 kan dere kontakte oss på [email protected], så kan vi gi dere et tilbud basert på de kontoene dere allerede har hos oss.

Pakker

Microsoft 365 Business Basic

Office-versjoner på nettet med e-post og videokonferanser.

Exchange, OneDrive, Sharepoint og Teams.

  • E-postboks med 50 GB lagringsplass.
  • 1 TB med fillagring og –deling.
  • Videokonferanser i HD.
  • Office Online.
*Pris fra: 41,- per bruker per måned.

Microsoft 365 Business Standard

Alle funksjonene til Business Basic og Business i ett integrert abonnement. Inkludert Microsoft Office lisenser

Exchange, Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher, OneDrive, Teams.

  • E-postboks med 50 GB lagringsplass.
  • 1 TB med fillagring og –deling.
  • Videokonferanser i HD.
  • Fullstendig installert på PC-er/Mac-maskiner.
  • Office apper på nettbrett og telefoner.
*Pris fra: 102,- per bruker per måned.
I tillegg finnes det en Exchange Online (Plan 1) til kr. 33 per måned, til de som hverken trenger skrivebords- eller online apper. Det krever at brukeren har en e-postklient(Outlook, Mail e.l.) de kan bruke.
* Alle prisene forutsetter årsabonnement.

Du kan lese mer om Microsoft 365 her og sammenligne de 2 alternativene:

https://www.microsoft.com/nb-no/microsoft-365/business/compare-all-microsoft-365-business-products?tab=2&market=no

TA KONTAKT RASKT NÅ OM DERE ØNSKER HJELP.

GAMMEL LØSNING LEGGES NED 20. AUGUST.