Anyone with a link can now view this file.

Vi er HePe. Et internettselskap helt enkelt.

Fakta er at vi leverer et bredt spekter av produkter og tjenester, og de fleste av dem er online og har med internett å gjøre.

Vi driver forretning med personlig vri, og forsøker være personer med glimt i øyet. Og selvfølgelig gjøre jobben vår så bra at du som kunde aldri verken vil- eller tenker på å samarbeide med noen andre enn HePe.

Vår filosofi er helt enkelt å være noe så sjeldent i forretningsverden som en venn du kan stole 100 prosent på.

Vi består av et lite team av utrolig nysgjerrige og kunnskapshungrige grublere, utviklere og designere som synes døgnet er for kort til å åpne alle dører som forretningsverdenen tilbyr. Vi har hjulpet alt fra gründere i startgropen til store bedrifter med design, utvikling og markedsføring helt siden 1999. Vi kan skrive så mye fine tekster vi vil, men det er vel i bunn og grunn våre referenser som taler for vår kvalitet.

VI UTVIKLER OG DRIFTER

HePe har utviklet utallige online applikasjoner og backbone systemer. Vi drifter i dag nettsteder, backend systemer og applikasjoner for utdanningsinstitusjoner, bilforhandlere, utesteder, reiselivsaktører og sørger for at festivaler og andre arrangementer når ut til sitt publikum.

Vi tilbyr alt fra enkle statiske hjemmesider til avanserte skreddersydde løsninger med publisering, kunderegister, online booking, nettbutikk, online betalingsløsninger og integrasjon mot 3. parts API'er og programvare.

Og ja, vi kan også kjøre opp og drifte Wordpress for deg om du ønsker det?

Jeg har et prosjekt dere kanskje kan hjelpe meg med?

Flott! Trykk på knappen under for starte dialogen.